Το ένα πράγμα που κάνει τις γυναίκες να καυχηθούν για σένα στις φίλες

Μπορεί να νομίζεις ότι οι γυναίκες εντυπωσιάζονται μόνο από μεγάλους αριθμούς και μεγέθη, αλλά στην πραγματικότητα η γυναίκα εκτιμά τον τρόπο με τον οποίο ένας άντρας επιλέγει να την ικανοποιήσει (διάβασε Όσον αφορά το σεξ, όπου ακούς πολλά κεράσια, το καρπούζι είναι μάπα). Η σεξουαλική σου, λοιπόν, δεινότητα είναι το ένα πράγμα που μπορεί να κάνει τις φίλες της να ζηλέψουν και το ξέρει.

Ενώ οι γυναίκες μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικές μεταξύ τους για διάφορα υλικά και ανούσια πράγματα, όσον αφορά τις σχέσεις όλες ξέρουν ότι το μόνο πράγμα που αξίζει να ζηλέψει κανείς είναι η χημεία μεταξύ ενός ευτυχισμένου ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα, όλες αναγνωρίζουν ότι η καλή χημεία εκφράζεται πάντοτε ως καλό σεξ και γι’ αυτό οι προχωρημένες εμπειρίες μιας γυναίκας στο κρεβάτι αποτελούν κόκκινο φωτάκι για τη σχέση μιας φίλης και μπορεί να προκαλέσουν ζήλεια ή ανησυχία κατ’ επέκταση: Όσο και αν αγαπιούνται μεταξύ τους δύο φίλες καμία δεν θέλει να ξέρει η φίλη της ότι η σχέση της δεν είναι ιδανική, ή να ακούσει κήρυγμα επάνω σε αυτό. Γι’ αυτό τον λόγο μπορεί ένας άντρας που δεν είναι δεινός εραστής να μην είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής στις γυναικείες συζητήσεις.

Απ’ την άλλη, όταν είσαι δεινός εραστής, τότε βρίσκεσαι στην ευνοϊκή θέση των πραγμάτων. Ακόμα και αν η γυναίκα σου δεν έχει τη συνήθεια ή την επιθυμία να μοιραστεί τις ιδιωτικές σας στιγμές με τρίτους, πολλές φορές χρειάζεται να παρέμβει σε μια συζήτηση με παραδείγματα, ώστε να μπορέσει να περιγράψει την εικόνα μιας υγιούς σχέσης σε αγαπημένα άτομα που μάλλον δεν έχουν τα σωστά πρότυπα κατά νου. Άλλες φορές, πάλι, μπορεί απλά να θέλει να τιμήσει το γεγονός ότι σε έχει πλάι της….

Ο καλύτερος τρόπος, λοιπόν, για να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει σίγουρη για σένα και περήφανη για τις ιδιαίτερες στιγμές σας είναι να εξελίξεις τις δεξιότητες σου στο κρεβάτι. Το καλό με την επιτυχία ενός ζευγαριού στο κρεβάτι είναι ότι εύκολα παραγράφονται τα προβλήματα της σχέσης σε άλλους τομείς όταν αυτός ο τομέας είναι καλυμμένος. Ακόμα, δηλαδή, και αν η σύντροφος αγανακτήσει μαζί σου εξαιτίας άλλων παραγόντων, η ερωτική σου δεινότητα θα τη δυσκολέψει ιδιαίτερα να σε αφήσει, επειδή γνωρίζει καλά ότι αυτό το είδος χημείας είναι δύσκολο να βρεθεί. Ανακαλύπτοντας, λοιπόν, συνεχώς νέους τρόπους να ικανοποιήσεις τη σύντροφο σου βοηθάς τη σχέση σου να γίνει πιο δυνατή και να διαρκέσει περισσότερο.

Από τη Σοφία Χατζηρήγα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *