Πως να αναγνωρίσεις έναν διαδικτυακό γυναικά

Μια επιδημία που μαστίζει το γυναικείο πληθυσμο τον τελευταίο καιρό  είναι οι διαδικτυακοί γυναικαδες. Ο διαδικτυακός γυναικάς είναι χειρότερος από τον real life γυναικα μιας και ο πρώτος συνήθως είναι διπλά θραδυδειλος, πονηρός και κοινωνικά ανάπηρος: Γι αυτό και λειτουργεί σχεδόν αποκλειστικά μόνο μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων. Είναι ένα φάντασμα που θα σου δώσει το τηλέφωνο του προκειμένου να κανονίσετε σημείο δράσης αλλά δεν θα το σηκώσει ποτέ για κανέναν άλλο λόγο (αλλά με καλή δικαιολογία). Παρακάτω είναι πέντε από τα βασικά χαρακτηριστικά του (… To be continued) :

Ξέρει τι να πει για να πατήσει τα κουμπιά σου.

Τα λόγια που πληκτρολογεί σε κάνουν να χασκογελας σαν την ηλιθια και το ξέρει. Ωστόσο συγκρατησε τον ενθουσιασμό σου: οι γυναίκες έχουμε στατιστικά όλα και όλα πέντε κουμπιά. Τα δοκίμαζει ένα ένα και πορεύεται  με όποιο λειτουργήσει καλύτερα πάνω σου. Για παράδειγμα θα χρησιμοποιεί τη λέξη «έρωτα» αντί για «σεξ,» «εμείς» αντί για «εγώ» κτλ για να σου δώσει την αίσθηση ότι έχει κάποιον σκοπό πέρα από το σεξ. Αυτό το κουμπί είναι παγκόσμιο και λειτουργεί επάνω σου ακόμα και όταν ξέρεις τι κανει και γιατί (Διάβασε επίσης Αυτό που θες δεν είναι απαραίτητα αυτό που χρειάζεσαι).

Κεφαλαιοποιει τα αβαντάζ του.

Ξέρει πέντε συγχορδίες στην κιθάρα και παίζει σε μπάντα με βασικό ακροατήριο τις φιλενάδες της αδερφής του, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να σου μιλήσει για τα πληγωμένα τραγούδια που γράφει τα βράδια. Ασχολείται με το fitness και σου εξηγεί πόσο σημαντική είναι η άθληση για τον άνθρωπο ενώ σου περιγράφει εμπειρίες από τοτε που έπαιζε σε ομάδα βόλεϋ στο λύκειο. Έχει γυναίκα και παιδιά. Τελεία.

Τα ψέματα του είναι τραγελαφικα στο βαθμό που αναγκάζεσαι να τα πιστέψεις.

Αναρωτιέσαι μέσα σου «ποιος θα κατασκεύαζε ένα τόσο χοντροκομμενο ψέμα και θα το έλεγε με τοση άνεση;» Αυτός. Είναι το αγοράκι που του έτρωγε συνέχεια η γάτα την έκθεση στο σχολείο. Η νοημοσύνη του προφανώς δεν αναπτύχθηκε έκτοτε και συνεχίζει να κατασκευάζει μελόδραματικα  σενάρια για δικαιολογίες εκμεταλλευομενος το γεγονός ότι ως ενήλικος είναι ανευ υποψίας… (Διάβασε επίσης Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό των τοξικών ανθρώπων)

Τον ξέρει ήδη κάποια φίλη ή γνωστή σου. 

Ακόμα και αν δεν ζεις σε ενα μεγάλο χωριό όπως η Θεσσαλονίκη, αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου και σίγουρα θα ανακαλύψεις κάποια γνωστή, φίλη φίλης ή συνάδελφο που έχει φλερτάρει ή κοιμηθεί μαζί του. Μπορεί και περισσότερες…Το κάρμα έχει έναν μαγευτικό τρόπο να σου παρέχει όλες τις πληροφορίες που σου χρειάζονται όταν τις ζητήσεις και οι πρώην, νυν και αεί γκομενες θα αρχίσουν να εμφανίζονται όταν πάρεις την απόφαση να ξυπνήσεις. Στην περίπτωση του διαδικτυακού γυναικά ο μύθος με τα ύποπτα like δεν είναι καθόλου μύθος. Όπου πέφτει συχνό like και καρδούλα έχει πέσει και κάτι άλλο. Συγγνώμη έπρεπε να σε ενημερώσω…

Δεν θα το βάλει ποτέ κάτω.

Είτε σε έχει, είτε δεν σε έχει, δεν έχει καμία σημασία. Ο άνθρωπος τρέφεται από δραμα, ίντριγκα και κακό σεξ και αυτό ακριβώς αναζητά σε κάθε περίπτωση (Διάβασε επίσης Όσον αφορά το σεξ, όπου ακούς πολλά κεράσια…. ). Με άλλα λόγια είναι ανισορροπος και μόλις τον καταλάβεις θα ξενερωσεις με την ταχύτητα του φωτός…. Και θα ενημερώσεις όλες τις φίλες σου για να μην την πατήσουν και αυτές όταν τους στείλει. Γιατί είναι γαματος και θα το κάνει.

Σοφία Χατζηρήγα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *