Η ζωή παίρνει το χρώμα που της δίνεις

To LoveRehab.gr έκλεισε ένα μήνα ζωής και ως γνήσιο Λιοντάρι♌ πέρασε ένα μήνα γεμάτο (τεχνικό) δράμα. Χάρη στη νονά μας, όμως, Μαρία Κατσικερού (MyDreamland.gr) όλα τα τεχνικά ζητήματα αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία και το site επανήλθε ανανεωμένο πριν καν κλείσει 15 μέρες ζωής στην αρχική του μορφή.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, τους πρώτους 216 ήδη υπάρχοντες followers της σελίδας του LoveRehab.gr στο Facebook και ευχόμαστε να συνεχίσουν να μας ακολουθούν τόσο νέοι αναγνώστες όσο και οι παλιοί.

Λένε ότι “κάθε εμπόδιο για καλό” και μάλλον έχουν δίκιο: Όσο δύσκολο και αν είναι να κάνεις υπομονή μέχρι να περάσει μια μπόρα, η ανακούφιση που νιώθεις στο τέλος είναι ασύγκριτη, ενώ η δύναμη και η γνώση που έχεις αποκτήσει κατά τη διάρκεια είναι ότι πολυτιμότερο θα μπορούσε να σου δοθεί.

Πολλές φορές, οι δύσκολες εμπειρίες μοιάζουν να χαρακτηρίζουν αρνητικά το σύνολο της ζωής μας και μας κάνουν κυνικούς και πικρόχολους. Αυτό, όμως, συμβαίνει επειδή δεν αντιλαμβανόμαστε την αξία που φέρει η ποικιλία των εμπειριών και των ανθρώπων στην προσωπική μας εξέλιξη. Με άλλα λόγια, τα ‘σκούρα χρώματα’ στη παλέτα της ζωής μας αποτρέπουν απ’ το να εκτιμήσουμε τη συνολική ομορφιά της πολυχρωμίας. Ξεχνάμε, όμως, ότι τα φωτεινά χρώματα μας γίνονται ευχάριστα μόνο χάρη στην αντίθεση τους με τα σκούρα και ότι στην ολότητα της η πολυχρωμία αυτή σημαίνει μια ζωή γεμάτη και πληθωρική.

Η ζωή παίρνει το χρώμα που της δίνεις. Η μάχη να διατηρήσεις τα φωτεινά της χρώματα, μάλιστα, είναι και η πρόκληση που σου δίνει τη θέληση να συνεχίσεις να προσπαθείς… Όταν επικεντρώνεις την ενέργεια σου στα θετικά, τα καλά πράγματα αυξάνονται δια μαγείας, ενώ όταν σκέφτεσαι τα αρνητικά που σου συνέβησαν απλά γελάς με τον εαυτό σου που νόμισε έστω για μια στιγμή ότι εκείνα θα αποτελούσαν τη βασική απόχρωση της ζωής σου.

Χαίρομαι, λοιπόν, που στο τέλος του ‘πολύχρωμου’ αυτού Αυγούστου έχω κρατήσει μια θετική οπτική να μοιραστώ με όλους εσάς και εύχομαι να συνεχίσουμε να ‘χρωματίζουμε’ παρέα.

Until next month…

Σοφία 😀

Image Source: Civil_A

One thought on “Η ζωή παίρνει το χρώμα που της δίνεις

  1. Σοφάκι μου καλορίζικο!!! Και μακριά κι αλάργα από τους γκαντέμηδες :*
    Μεγαλη κουβέντα αυτό που εγραψες… οντως η ζωή παιρνει το χρώμα που της δίνεις
    Σε γλυκοφιλώ 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *