Αν θες να φλερτάρεις μέσω chat τουλάχιστον απευθύνσου στην κατάλληλη κατηγορία γυναικών

Μια ανεξήγητη μόδα στους διαδικτυακούς χώρους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το αντρικό πέσιμο προς άγνωστες γυναίκες. Το “ανεξήγητο” του πράγματος έγκειται στο γεγονός ότι τα πιθανότερα σενάρια που ακολουθούν μια τέτοια κίνηση είναι η ευγενική απόρριψη και η αγενής απόρριψη. Εκτός αν την πέφτεις σε μια ειδική κατηγορία γυναικών που απολαμβάνουν αυτού του είδος την επιβεβαίωση, στην εύρεση των οποίων θα έπρεπε μάλλον να εστιάσεις. Κάτι τέτοιο θα ήταν και προς μεγαλύτερο δικό σου όφελος και προς εξυπηρέτηση του λοιπού, άμαχου γυναικείου πληθυσμού.

Μπορεί να ακούγεται κυνικό, αλλά δεν είναι όλοι για όλους σε αυτόν τον κόσμο και οι εκείνοι που δεν τα βρίσκουν εύκολα με τον εαυτό τους και τους άλλους είναι εκείνοι που δεν το καταλαβαίνουν ή δεν το αποδέχονται. Υπάρχουν, πράγματι, άτομα που νιώθουν την ανάγκη να βρεθούν ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν νιώθουν την ανάγκη να βρεθούν πλάι σε εκείνα. Η αλήθεια είναι ότι για να είναι κανείς ευπρόσδεκτος οπουδήποτε χρειάζεται να είναι και επιθυμητό, ενώ κάθε άλλο σενάριο λήγει τραγικά προς εκείνον προσπαθεί να “εκβιάσει” την παρουσία του στους λάθος κύκλους.

Κατά συνέπεια, η αυτάρεσκη εντύπωση κάποιων αρσενικών αυτής της  χώρας ότι θα εμφανιστούν με μια φιλοφρόνηση στο ηλεκτρονικό κιβώτιο μηνυμάτων οποιουδήποτε θηλυκού και θα συγκλονίσουν την ύπαρξη της στο βαθμό που εκείνη θα δεχτεί να βγει μαζί τους ή έστω να τσιλιμπουρδίσει ηλεκτρονικά, δεν ισχύει. Για την ακρίβεια, είναι ένα ενοχλητικό συνήθειο, το οποίο η κάθε κοπέλα κάνει μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπίσει ευγενικά. Συχνά, ο βαθμός της επιβολής είναι τέτοιος που ένα μπλοκάρισμα είναι ακριβώς ότι πρέπει.

Εάν υπάρχουν κάποιες γυναίκες οι οποίες αποδέχονται και ενθαρρύνουν τέτοιες συμπεριφορές, τότε μάλλον πρόκειται για απελπισμένες περιπτώσεις για τις οποίες δεν ενδιαφέρεται καν ο μέσος άντρας, ή για περιπτώσεις οι οποίες έχουν απώτερους σκοπούς. Ωστόσο, είναι σαφώς καλύτερα για τον κάθε άντρα που έχει τέτοιες τάσεις να απευθυνθεί προς αυτές τις δύο κατηγορίες, παρά να εκθέσει τον εαυτό του σε γυναίκες που έχουν αρκετό μυαλό και μόρφωση για να διαγνώσουν επιτυχώς μια διεστραμμένη κατάσταση.

Ας επισημανθεί, βέβαια, ότι υπάρχουν και περιπτώσεις υγιών γνωριμιών μέσω του διαδικτύου. Τέτοιες είναι οι γνωριμίες που αφήνουν το φλερτ να συμβεί από κοντά, εφόσον, πρώτα, έχουν συμφωνήσει και οι δύο πλευρές ότι μια ζωντανή γνωριμία θα αξίζει τον κόπο και έχουν συναινέσει αμοιβαία σε μια τετ α τετ συνάντηση.

Δυστυχώς, το να κάνεις μια (σοβαρή) γυναίκα να βγει μαζί σου χωρίς να σε έχει δει ποτέ από κοντά είναι τέχνη και αν εσύ κατέχεις, έστω, την τέχνη αλλά όχι τις αξιώσεις θα καταλήξεις και πάλι στον πάτο των μηνυμάτων της…

Από τη Σοφία Χατζηρήγα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *